Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45Често задавани въпроси

 

1. Как мога да платя поръчката си?

Можете да платите чрез наложен платеж, банков превод, кредитна или дебитна карта (VISA, VISA electron, MasterCard, Mestro, БОРИКА). Електронното разплащане използва инфраструктурата на БОРИКА и е с най-висока степен на сигурност.  

2. Как мога да издам книга в издателство "Жанет 45"?

В Издателство „Жанет 45“ има консултативен съвет, който взема решения за издаване на нашите книги. Авторите предлагат ръкописи (не „мостри“, а цели книги – на разпечатка или на електронен носител с файлово разширение doc), които се разглеждат и рецензират, за да установим дали това е литература, която заслужава да бъде издадена. Излишно е да споменаваме, че се избират изключително талантливи произведения, а издателството е известно с това, че открива и създава много нови имена в българската литература.

Въпроси относно изпратен от Вас ръкопис или нови материали (цели книги), които предлагате за издаване, изпращайте на e-mail: submissions.janet@gmail.com. Издателството не се ангажира с връщането на ръкописи, изпратени по пощата или чрез куриер.

Добра идея е да разгледате профила на издателството ни преди да ни изпратите ръкопис. Сайтът ни дава доста добра представа какви книги издаваме: http://www.books.janet45.com/ 

Ежемесечно получаваме хиляди страници и сме поели твърде много ангажименти за издаване, но ще се постараем отговорите ни да не се бавят. След одобряване на даден ръкопис за печат, започва същинската работа по издаването – работа с редактор, страниране, коректури, художествено оформление.