Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Словото зове 2013


images

Словото зове 2013

И така преди Аполония на СОФИЯ ДИША:
 
в рамките на изданието "Словото зове" на 11.08 в неделя от 18.30 часа, на ул. Ангел Кънчев (малко преди Солунска), Георги Господинов ще дава автографи на новата си книга с разкази И ВСИЧКО СТАНА ЛУНА и старата "нова" книга И ДРУГИ ИСТОРИИ.
 

„София диша“ 2013 няма да изневери на стила си и през летния месец август отново ни очаква вълнуваща и атрактивна програма, различни нови инициативи и разнообразни проекти, свързани с култура, изкуство, социално-образователни инициативи, както и специално отношение към екологията като начин на живот.
Като част от Културния календар на Столична община и в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за „Европейска столица на културата 2019”, градският фестивал за култура „София диша“ има за цел в културно, социално и икономическо отношение да реализира огромния потенциал от ресурси и креативни хора, които София притежава.

Тази неделя, 11.08, на прицел е улица Ангел Кънчев, където литературата ще се разположи под името „Словото зове“. В следобедните часове, от 16 до 22 часа, думите ще бъдат навсякъде около нас, давайки ни възможност да се запознаем с нови литературни произведения от различни жанрове. Публиката ще може да се наслаждава на летния ден и едновременно с това да се потопи в света на литературата, благодарение на тематичните гости и презентации на открито.
 
Източник:
https://www.facebook.com/events/500919136643274/?ref=22