Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » #Останисивкъщи #напишиотзивспечеликнига


images

#Останисивкъщи #напишиотзивспечеликнига

Скъпи приятели,

Налага се да се позадържим вкъщи, така че нека приемем предизвикателството с достойнство и стоицизъм. Това не е чак толкова ужасно, но за да не се вкиснем окончателно, са ни нужни книги.

Нашият скромен принос за Вашето по-добро настроение – 20% отстъпка от коричните цени на всички книги на Жанет 45. При поръчка над 30 лева (с включената отстъпка), куриерската доставка е за наша сметка. Предложението е само за поръчки през сайта на издателството http://www.books.janet45.com/books и важи до 01.06.2020 г.

Бъдете здрави, телом и духом! Четете само добри книги!  

#останисивкъщи #жанет45 #напишиотзивспечеликнига

https://books.janet45.com/news/1759 

Уточнение:

Как поръчвате: Влизате в сайта, избирате си книгите, попълвате си име, адрес и телефон и завършвате поръчката. Автоматично се изчислява стойността на Вашата поръчка по стандартната ни отстъпка от 5%. Затова общата стойност на Вашата поръчка ще бъде преизчислена допълнително. Ние ще Ви изпратим задължително обратна връзка чрез имейл с актуализирана обща стойност, преди да изпратим книгите. Моля, очаквайте от нас имейл, а ние очакваме Вашето потвърждение! Доставката се извършва според графиците на куриерските фирми.