Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Съвместното четене на Росен Карамфилов и Ина Иванова във формата “8+8“


images

Съвместното четене на Росен Карамфилов и Ина Иванова във формата “8+8“

The Art FoundationИК Жанет 45 и Съвременна Литература ви канят на съвместното четене на Росен Карамфилов и Ина Иванова “8+8“. В него те ще излязат за първи път заедно на сцена, за да прочетат по осем свои нови и не толкова нови стихотворения, ще се контрират с въпроси, ще си говорят с публиката и ще се забавляват. На финала на вечерта ще имате възможност да получите техни книги с автограф и послание.

18 март 2017, събота, 19,30 ч.
The Art Foundation
София, ул. Дякон Игнатий 19
Вход – свободен. 
https://www.facebook.com/events/1433725966645615/ 

Ето какво казаха двамата поети един за друг:

„Ина Иванова е снежинка в кибритена кутия, както би казал Бредбъри. Нейните стихотворения са енергия. Това е всичко. Елате да ни чуете как четем и как се смеем заедно. Елате да пием вино. Елате, за да си поговорим. Елате заради поезията. Елате заради себе си. Ина Иванова е прекрасна. Това е наистина всичко.“ 
Росен Карамфилов

"Когато пише, Росен Карамфилов стиска душата си в зъби. И това личи. Честното писане се познава.Виждала съм го да чете поезия без черните си очила – веднъж. Черният Ray-Ban не е тренд, а защита. Но на четене поетът винаги е беззащитен и на пръсти. И Росен Карамфилов го знае. Елате, защото съботата е за споделяне."
Ина Иванова