Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Петър Чухов представя книгите „Камуфлаж” и „Сбогуване с нарцисизма” в Русе, Велико Търново и Габрово


images

Петър Чухов представя книгите „Камуфлаж” и „Сбогуване с нарцисизма” в Русе, Велико Търново и Габрово

Петър Чухов представя книгите „Камуфлаж” и „Сбогуване с нарцисизма” 

3 ноември, четврътък, 17.30 ч. в Русе, Регионална библиотека "Любен Каравелов" - Русе (ул. "Дондуков-Корсаков"1). Думи от журналистката Нели Пигулева, театроведа Крум Гергицов и литературния критик д-р Пламен Пенев.
http://www.libruse.bg/event.php?id=689 

4 ноември, петък, 20 ч. във Велико Търново, бар Hipster, ул. Поп Матей Преображенски 2

5 ноември, събота, 11.30 ч. в Габрово, книжарница Хеликон, МОЛ Габрово (ул. Васил Априлов 40). Със съдействието на Сдружение Артерия/ Association Artarea


Петър Чухов е роден през 1961 г. в гр. София. Дипломиран бакалавър по библиотечни науки и магистър по социология на СУ "Св. Климент Охридски". Автор е на 10 стихосбирки, две книги с проза и една книга за деца. Творбите му са преведени на 18 езика и публикувани в над 20 държави. Носител е на много награди, сред които Наградата на музея "Башо" в Япония. 


Петър Чухов е роден през 1961 г. в гр. София. Дипломиран бакалавър по библиотечни науки и магистър по социология на СУ "Св. Климент Охридски". Автор е на 10 стихосбирки, две книги с проза и една книга за деца. Творбите му са преведени на 18 езика и публикувани в над 20 държави. Носител е на много награди, сред които Наградата на музея "Башо" в Япония. Участва във фестивали и четения в Словакия, Македония, Япония, Хърватия, САЩ, Литва, Швейцария, Румъния, Унгария, Германия и Русия. Пише музика и текстове, свири в различни рок-групи: "Субдибула", "Тутакси", "Стенли", „Пешо и алкохолиците”, „Кокарда“. В момента е в етнорок групата "Гологан", Par Avion Band и групата за поезия и алтернативен рок „ЛаТекст“, с която представя стихотворенията си.