Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Петър Чухов гостува в Пазарджик и Стара Загора с последната си книга Камуфлаж


images

Петър Чухов гостува в Пазарджик и Стара Загора с последната си книга Камуфлаж

Срещи с Петър Чухов в Пазарджик и Стара Загора

Петър Чухов представя "Камуфлаж" 

24 март 2015, вторник, 18.30 часа
Пазарджик, КниАрт кафе, бул. "България" 25 

25 март 2015, сряда, 18.00 часа
Стара Загора, книжарница "Приятели", бул. „Цар Симеон Велики“ 118.

Срещата се случва по повод 155 години от създаването на Библиотека РОДИНА-Стара Загора. Бъдете здрави и пазете духа си буден, мотивиран! Нека кипи ентусиазъм и подкрепа в екипа и нека намирате своите съмишленици още 155 години!

"Камуфлаж" е 12-ата книга на Петър Чухов, който има издадени още едно томче с проза, 9 стихосбирки и книга за деца. Освен това пише музика и текстове и свири в етно-рок формацията "Гологан", Par Avion Band и групата за поезия и алтернативен рок "ЛаТекст", с която представя стиховете си. 

Творбите на Петър Чухов са преведени на 17 езика. Носител е на много литературни награди, сред които Наградата на музея „Башо“ в Япония.

„Камуфлаж” съдържа 17 разказа и романа (редактирано издание) „Снежни човеци”. Някои от разказите, включени в книгата са печелили награди на конкурси като "Агата" (за криминален разказ), за кратка проза на Erunsmagazine и LiterNet и "Развитие" (за нов български роман). Редактор на книгата е Митко Новков, а стилното оформление е дело на Капка Кънева. Издателството е "Жанет" 45picCAMOUFLAGE_A3_2knigart.p1.pdf.r72.jpgpicCAMOUFLAGE_A3_Stara_Zagora.p1.pdf.r72.jpg