Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » "Бисерче вълшебно" и Валентина Стоева представят проекта в Пловдив


images

"Бисерче вълшебно" и Валентина Стоева представят проекта в Пловдив

В рамките на "Младият Пловдив чете" на 19 март 2015, четвъртък от 11 часа в конферентната зала на НБ "Иван Вазов" - Пловдив ще се проведе среща на тема "Награда "Бисерче вълшебно" (http://biserche.com/) като метод за насърчаване на детското четене в помощ на възрастните". По време на срещата Валентина Стоева, координатор на проекта, ще представи целите и механизмите на единствената българска награда за детска литература, чието жури са децата и ще представи практически съвети за приложение на наградата в семейството, училището и библиотеката.

Каним Ви на разговор с Валентина Стоева.

Срещата се осъществява в партньорство с НБ "Иван Вазов" - Пловдив и пловдивските читалища, НАРД - “Национален алианс за работа с доброволци”, Лайънс клуб Филипополис, у4а в Пловдив (http://u4avplovdiv.com). Фондация „Пловдив 2019“, www.plovdiv2019.eu.

Mедийни партньори на Младият Пловдив чете: MediaCafe, www.mediacafe.bg, КАПАНА, www.kapana.bg
NewsArt, www.newsart.net, Туристически информационен център, www.visitplovdiv.com, Детски книги, www.detskiknigi.com, Аз чета - сайтът за твоята книга, www.azcheta.com, СНЦ „Писалка и перо“,  https://www.facebook.com/pisalkaipero.

Ще се радваме на участието на всички Вас, активно свързани с дейности и каузи в подкрепа на четенето и ограмотяването, които бихте били най-добрите посланици на инициативите на "Детски книги"
www.detskiknigi.com и конкурса "Бисерче вълшебно".

Вярваме, че би било истински ценно, ако всяко пловдивско училище и библиотека излъчи избрани свои представители за участие, които да станат  Посланици на "Награда "Бисерче вълшебно" в своето училище, читалище, библиотека. Посланик може да стане само този, който повярва, че "Награда "Бисерче вълшебно", (http://biserche.com/) е важна и полезна.

Моля при възможност и желание да присъствате да потвърдите в събитието:
https://www.facebook.com/events/820852894649198/ или на e-mail: janet45.plovdiv@gmail.com.
За Наградата "Бисерче вълшебно": http://biserche.com/.

Валентина Стоева
главен редактор в "Детски книги"
редактор "Детска литература" в
Аз чета - сайтът за твоята книга

М: 0888 801 231
@:  val.stoeva@detskiknigi.com