Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Новини » Нови ръкописи за брой 7 с тема "Градът"


images

Нови ръкописи за брой 7 с тема "Градът"

За Granta България

Granta, една от най-известните марки в световната периодика за литература, вече е у нас. Това е шанс прозата и поезията, правени тук и сега, да се качат на нова платформа. Българското издание има амбицията да избира във всеки брой най-доброто от две литератури – родната и световната. И те да бъдат четени спокойно като една.

Георги Господинов 

Granta България приема непоръчани ръкописи за следващия брой на списанието. Изпращайте своите текстове за бр. 7 "Градът" до края на месец февруари 2016-а.

Интересуваме се главно от художествена проза, мемоари и репортажи, като във всичко ни вълнува оригиналното и необичайното. Публикуваме и ограничено количество поезия. Не публикуваме академични статии или рецензии на книги.

Приемаме единствено непубликувани материали. Публикацията в интернет също е публикация. Не приемаме текстове, публикувани преди това под каквато и да е форма.

Нямаме ограничения за максимален или минимален брой думи, но в общия случай бихме очаквали текстове с дължина между 3000 и 6000 думи (това, разбира се, не важи за стихотворенията).
Изпращайте своите ръкописи на valeria@granta.bg

Запознайте се с общите ни изисквания в секцията  Ръкописи 
http://granta.bg/news/article/24