Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Премиера в Пловдив на "Две поколения" от Боян Бенев


images

Премиера в Пловдив на "Две поколения" от Боян Бенев

ИК Жанет 45 представя книгата „Две поколения” от Боян Бенев

9 април 2013 (вторник) 18:30

Културен център - музей ТРАКАРТ
подлез Археологически

Боян Ст. Бенев е роден през 1984 г. в София. На 6-годишна възраст заживява със семейството си във Великобритания. Там завършва икономика в лондонския Юнивърсити колидж, регистрира първата си компания на 16 и е избран (на 23) за най-добър млад предприемач в Обединеното кралство в престижната анкета на списание Start Your Business.

През 2009-а Боян се връща в България, където работи като консултант в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии, създател и председател е на Българският клъстер за предприемачество и иновации – сдружение, чиято основна цел е да обедини и фокусира енергията на най-влиятелните български организации, работещи в сферата на предприемачеството.

Безценният опит, натрупан от Боян на фронта на бизнеса и предприемачеството в двете му родини, и дълбоката му увереност, че в България най-доброто предстои, го мотивират да сподели визията си за бъдещето на страната ни в книгата „Две поколения”.

Представянето на книгата в Пловдив ще се състои на 9 април,вторник от 18.30 в Културен център-музей ТРАКАРТ (подлез Археологически), където всеки ще може да се запознае и да разговаря с автора.

***
„Тя е толкова важна с това, което казва, колкото с онова, което премълчава; с това,
което знае, колкото с онова, което не знае или отказва да знае.”
— Миглена Николчина, литературен критик, редактор на книгата