Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Премиера на Е-книгите на Георги Господинов


images

Премиера на Е-книгите на Георги Господинов

Издателство "Жанет 45" представя като специален партньор Е-книгите на Георги Господинов – за първи път в България.

Три от най-известните творби на Георги Господинов за първи път ще излязат в електронен вариант на български език, благодарение на производителя на четци за електронни книги Prestigio и със специалното съдействие на ИК Жанет 45.

Oфициалното представяне на проекта ще се случи на 20 април (сряда) от 11:00 часа, в кафе-клуб „Мати”, НДК (до зала 12, пл. „България” 1)

Моделът Prestigio PER5162 е новото предложение на марката за запалените читатели, които търсят устройство с много функционалност. При стъпването си на пазара Prestigio PER5162 е зареден с „Естествен роман”, „Балади и разпади” и „И други истории” от Георги Господинов.

А ето какво каза и самия автор по този повод:

"Когато пътувам, това, което най-много ми липсва, е моята библиотека. С електронния четец ще мога да си нося своите стотина книги за из път. Новите технологии променят носителя, но запазват четенето. Дават му нови шансове, поне така ми се иска да бъде. Винаги съм смятал, че четящият човек е красив, че е по-различен от другите. А електронните четци са начин да се търсят нови читатели сред модерните и млади хора.   Затова  приех поканата на Prestigio, за мен е нов и интересен опит. Намирам за добра идея да се представят книги на съвременни български автори и по този начин. Любопитно ми е как ще се възприеме Естествен роман като Е-Естествен роман."