Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Калин Терзийски с премиери в Бургас и Стара Загора


images

Калин Терзийски с премиери в Бургас и Стара Загора

Авторската обиколка на Калин Терзийски по представянето на най-новата му книга "Любовта на 35-годишната жена" продължава в Бургас и Стара Загора.

Книгата е номинирана за наградата Хеликон и вече се радва на втори тираж, поради изчерпване на първоначалния в рамките на по-малко от три месеца.

В Стара Загора представянето се осъществява с подкрепата на книжарница "Хермес" и е на 2 февруари (сряда) от 18 ч. в Galleria Стара Загора, етаж 2.

В Бургас срещата е на 3 февруари (четвъртък) от 18.00 ч.
Домакин е книжарница "Хеликон", пл. "Тройката" 4

Вход свободен

„Любовта на 35 годишната жена” е новият сборник с разкази на Калин  Терзийски. Нещата, влезли в него, са писани в един доста дълъг период – от 2000 до 2009-та. През този период авторът преминава дълъг път и сменя много различни житейски състояния: лекар-психиатър, сценарист на телевизионни предавания, журналист, безработен от трудовата борса, поет-отшелник, алкохолик и наркоман, редактор в списание, страстен въздържател и вдъхновен планинар, български писател. Сега Калин Терзийски е на 40.
„Любовта на 35 годишната жена”  е третият сборник разкази на автора, излиза шест месеца след дебютния му роман, носещ името „Алкохол”.