Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » ONE ARCHITECTURE WEEK представя изследването “Алманах на панелна Тракия”


images

ONE ARCHITECTURE WEEK представя изследването “Алманах на панелна Тракия”

ONE ARCHITECTURE WEEK и Издателство Жанет 45 имат удоволствието да Ви поканят на представянето на проучването, което фестивалът направи в квартал “Тракия”, както и на резултатите от това изследване.

Последното издание на ONE ARCHITECTURE WEEK се проведе между 30.09 и 09.10 в пловдивския панелен квартал “Тракия”. Под мотото “ДЕЙСТВИЕ!”, фестивалът разгледа темата за гражданското участие в създаването, промяната и поддръжката на градската среда. “Тракия” бе вдъхновението, но и обекта на изследване на фестивала. Както всяка година фестивалът проведе обстойно проучване на средата. Бяха въвлечени студенти от различни специалности, специалисти от много браншове, ентусиасти от много градове.

Заповядайте на 9 ноември, от 18.30 ч. в зала 230 на УАСГ, за да се запознаете с това как архитекти, социолози, урбанисти, икономисти, администрация и граждани обединиха усилия в създаването на едно изследване, което има потенциала да промени начинът на планиране на градската среда в България.

Представянето ще бъде водено от Нина Толева-Новак, координатор на изследването; Любо Георгиев, директор на ONE ARCHITECTURE WEEK и Манол Пейков, управител на “Жанет 45”, съиздател на “Алманах на панелна Тракия”.