Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Контакт


Контакт

Адрес:

Телефон:

E-mail:


Как мога да издам книга в издателство "Жанет 45"?

В Издателство „Жанет 45“ има консултативен съвет, който взема решения за издаване на нашите книги. Авторите предлагат ръкописи (не „мостри“, а цели книги – на разпечатка или на електронен носител с файлово разширение doc), които се разглеждат и рецензират, за да установим дали това е литература, която заслужава да бъде издадена. Излишно е да споменаваме, че се избират изключително талантливи произведения, а издателството е известно с това, че открива и създава много нови имена в българската литература.

Въпроси относно изпратен от Вас ръкопис или нови материали (цели книги), които предлагате за издаване, изпращайте на e-mail: submissions.janet@gmail.com.

Добра идея е да разгледате профила на издателството ни преди да ни изпратите ръкопис. Сайтът ни дава доста добра представа какви книги издаваме: http://www.books.janet45.com/

Обикновено процедурата отнема около три месеца. Тъй като месечно получаваме хиляди страници и сме поели твърде много ангажименти за издаване, по всяка вероятност отговорът ни ще се забави. След одобряване на даден ръкопис за печат, започва същинската работа по издаването – работа с редактор, страниране, коректури, художествено оформление.